Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2400g2880kcal456g21.6g103.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g75g78kcal5.9g12.2g0.5g1.5g
Soijakastike 200g121kcal10.3g19g0.2g0g
Ruokosokeri50g204kcal0g49.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 2500g877kcal115.5g48.7g7.5g62.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka355g89kcal3.2g16.3g1.4g6.7g
Sipuli (kuorittu)550g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Cashewpähkinä 500g2871kcal100g94g231.8g17.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g55g154kcal4.7g9.4g10.5g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu100g900kcal0g0g100g0g
Maizena maissitärkkelys175g613kcal1.4g152.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g17867kcal1408.4g899.6g912.4g195.4g
Valittu annoskoko6960g8934kcal704.2g449.8g456.2g97.7g
Annoskoko puolitettuna3480g4467kcal352.1g224.9g228.1g48.9g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721