Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 3000g727kcal41.1g57.9g15g74.4g
Pekoni, paistettu 1020g5253kcal167.7g0g517g0g
Kananmuna kuoreton 840g1198kcal105g2.5g86.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g900g2970kcal225g0g234g9g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g21400kcal1154.4g236g1740.2g166.8g
Valittu annoskoko6960g10700kcal577.2g118g870.1g83.4g
Annoskoko puolitettuna3480g5350kcal288.6g59g435.1g41.7g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018