Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g3189g3732kcal89.3g127.6g318.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1296g4446kcal132g907g15.5g45.3g
Kananmuna kuoreton 877g1251kcal109.6g2.6g89.9g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1595g2615kcal398.7g14.4g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g24099kcal1459.6g2105.6g1059g90.6g
Valittu annoskoko6960g12049kcal729.8g1052.8g529.5g45.3g
Annoskoko puolitettuna3480g6025kcal364.9g526.4g264.8g22.7g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781