Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3252g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g55g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 250g571kcal33.3g38.5g11.3g93.8g
Vehnäjauho puolikarkea 3252g11159kcal331.4g2276.6g39g113.8g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 120g487kcal0g120g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g24435kcal729.4g4870.2g100.6g415.2g
Valittu annoskoko6960g12218kcal364.7g2435.1g50.3g207.6g
Annoskoko puolitettuna3480g6109kcal182.4g1217.6g25.2g103.8g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248