Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1920g2918kcal34.6g51.8g286.1g0g
Chili paprika punainen4.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 941g285kcal11.8g45.2g1.9g16g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1949g1890kcal366.4g0g44.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)960g288kcal9.6g57.6g1.9g9.6g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g48g422kcal0g0g48g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g72g27kcal4.1g3.2g0g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Katkarapu 960g657kcal138.6g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g13135kcal1143.2g341g787.2g52.6g
Valittu annoskoko6960g6568kcal571.6g170.5g393.6g26.3g
Annoskoko puolitettuna3480g3284kcal285.8g85.3g196.8g13.2g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513