Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2880g1105kcal28.8g198.7g5.8g72g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1200g1644kcal29.2g362.9g3.4g11g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g800g2000kcal152g0.2g176g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g800g960kcal27.2g28.8g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g17122kcal917.2g1306g914.4g174.6g
Valittu annoskoko6960g8561kcal458.6g653g457.2g87.3g
Annoskoko puolitettuna3480g4281kcal229.3g326.5g228.6g43.7g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059