Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl59g527kcal0g0g58.5g0g
Tonnikala vedessä 1350g1410kcal302.9g0g20.2g0g
Sipuli kuivattu 68g184kcal7.1g23.7g1.1g23.6g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g180g450kcal21.6g88.2g0.9g0.9g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1350g2025kcal27g33.7g202.5g0g
Herneet (Apetit)900g477kcal51.3g47.7g8.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g900g1116kcal27g230.4g5.4g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g2160g2262kcal110.8g425.5g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13932g16899kcal1095.4g1698.4g619.4g49g
Valittu annoskoko6966g8450kcal547.7g849.2g309.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna3483g4225kcal273.9g424.6g154.9g12.3g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575