Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 23g63kcal3.4g5.9g1g8.8g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki113g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Tonnikala vedessä 169g176kcal37.9g0g2.5g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g56g62kcal10.1g1.1g1.7g0g
Oliivi56g62kcal0.8g2.6g6.2g2.5g
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti11g56kcal2.8g3.7g3.2g3.2g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g1584kcal158.8g52.2g76.8g36.6g
Valittu annoskoko698g792kcal79.4g26.1g38.4g18.3g
Annoskoko puolitettuna349g396kcal39.7g13.1g19.2g9.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.7g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449