Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g56g249kcal12.4g0.6g21.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g38g105kcal6.7g0.2g8.6g0g
Bataatti, kuorittu 131g106kcal2.1g22.1g0.1g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Paprika vihreä 56g12kcal0.5g1.4g0.2g1.1g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g75g83kcal17.3g0g1.5g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)13g5.2kcal0.2g0.8g0.2g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g75g58kcal1.1g7.5g2.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g1306kcal82.6g78.2g70.6g18g
Valittu annoskoko698g653kcal41.3g39.1g35.3g9g
Annoskoko puolitettuna349g327kcal20.7g19.6g17.7g4.5g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740