Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 56g166kcal4.9g29.3g1.4g7.8g
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Canderel makeutusjauhe3.7g14kcal0.1g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g419kcal10.6g75.8g3.6g19.6g
Valittu annoskoko698g210kcal5.3g37.9g1.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna349g105kcal2.7g19g0.9g4.9g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315