Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g25g7.8kcal0.3g1.8g0.1g0.8g
Maa-artisokka 100g46kcal0.5g8.2g0.2g4g
Lehtiselleri 18g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g18g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vesi425g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 63g60kcal1.9g12.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1396g357kcal7.4g50.6g11.6g13.6g
Valittu annoskoko698g179kcal3.7g25.3g5.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna349g89kcal1.9g12.7g2.9g3.4g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404