Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1470g4998kcal338.1g779.1g54.4g88.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1867g3099kcal354.7g0g186.7g0g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Valkosipuli 93g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1167g1400kcal39.7g42g116.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g397g1111kcal75.4g0.1g87.3g0g
Juusto, cheddar 877g3622kcal224.9g0.9g301.8g0g
Emmental juustoraaste valio233g910kcal67.7g0g70g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.7g7.9kcal0.4g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g47g140kcal7.5g3.3g10.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl257g334kcal33.6g0.8g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13944g31782kcal2312.8g1739.6g1701.2g199.4g
Valittu annoskoko6972g15891kcal1156.4g869.8g850.6g99.7g
Annoskoko puolitettuna3486g7946kcal578.2g434.9g425.3g49.9g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263