Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3044g782kcal27.4g140g12.2g60.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1001g2803kcal34g56.1g270.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3324kcal380.4g0g200.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 801g1812kcal128.1g4g144.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio128g346kcal35.9g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g18134kcal1211.6g400.2g1297.4g121.8g
Valittu annoskoko6976g9067kcal605.8g200.1g648.7g60.9g
Annoskoko puolitettuna3488g4534kcal302.9g100.1g324.4g30.5g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317