Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.8g4.5kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1396g384kcal7.6g37.6g19.2g13.6g
Valittu annoskoko698g192kcal3.8g18.8g9.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna349g96kcal1.9g9.4g4.8g3.4g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011