Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3753g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2502g818kcal15.5g139.1g5g63.8g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl38g338kcal0g0g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g38g45kcal0.9g2.3g3.4g0.6g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g500g600kcal16g22.5g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13960g3841kcal73g374.8g193g134.8g
Valittu annoskoko6980g1921kcal36.5g187.4g96.5g67.4g
Annoskoko puolitettuna3490g960kcal18.3g93.7g48.3g33.7g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011