Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g3200g3744kcal89.6g128g320g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1600g2624kcal400g14.4g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13966g24179kcal1464.6g2112.4g1062.8g91g
Valittu annoskoko6983g12090kcal732.3g1056.2g531.4g45.5g
Annoskoko puolitettuna3492g6045kcal366.2g528.1g265.7g22.8g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781