Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3597g6115kcal719.4g0g359.7g0g
Ranskankerma Valio899g2518kcal22.5g31.5g251.8g0g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Flora ruokakerma 15 % 250g749g1124kcal12g26.2g112.4g0g
Pekoni Pirkka839g2434kcal117.5g8.4g218.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g24866kcal1766.2g218.6g1887.8g30.6g
Valittu annoskoko6984g12433kcal883.1g109.3g943.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna3492g6217kcal441.6g54.7g472g7.7g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161