Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1374g2335kcal274.7g0g137.3g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g3434g1820kcal48.1g391.4g6.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl34g86kcal4.1g0.5g7.6g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g858g1374kcal25.8g34.3g128.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g14g93kcal0.1g0.1g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1030g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g11560kcal711.6g875.6g582.8g8.2g
Valittu annoskoko6984g5780kcal355.8g437.8g291.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna3492g2890kcal177.9g218.9g145.7g2.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134