Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g4111g5756kcal657.8g123.3g300.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1202g721kcal8.4g57.7g48.1g3.6g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g962g3462kcal81.7g740.5g9.6g0g
Sipuli 649g196kcal8.1g31.2g1.3g11g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g60g168kcal5.1g10.2g11.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g20607kcal1522.2g1925.8g741g29.4g
Valittu annoskoko6984g10303kcal761.1g962.9g370.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna3492g5152kcal380.6g481.5g185.3g7.4g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056