Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen67g27kcal1.3g6.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g20g179kcal0g0g20.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g599g150kcal12g24g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1398g736kcal28.4g64.2g41.8g0.4g
Valittu annoskoko699g368kcal14.2g32.1g20.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna350g184kcal7.1g16.1g10.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524