Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Broilerisuikaleet135g165kcal28.8g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Makaroni, pasta 90g295kcal9.2g59.8g1g3g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g60g72kcal2g2.9g6g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g1.5g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1398g1301kcal84.4g139.8g42.4g10.4g
Valittu annoskoko699g651kcal42.2g69.9g21.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna350g325kcal21.1g35g10.6g2.6g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358