Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 180g63kcal8.3g3.5g0.5g4.5g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas23g63kcal4.3g0g5g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g347kcal27.4g12.4g18.2g10.4g
Valittu annoskoko700g174kcal13.7g6.2g9.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna350g87kcal6.9g3.1g4.6g2.6g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264