Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 225g274kcal47.9g0g9g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g65g10kcal1.2g1.1g0.1g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)127g51kcal2.7g8.6g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g17g152kcal0g0g16.9g0g
Riisi, keitetty, suolaa 203g278kcal4.9g61.3g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1399g1591kcal116g148.6g56.6g6g
Valittu annoskoko700g796kcal58g74.3g28.3g3g
Annoskoko puolitettuna350g398kcal29g37.2g14.2g1.5g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853