Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana2134g3670kcal381.9g10.7g234.7g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Chili paprika punainen6.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Paprikajauhe 5.3g17kcal0.8g1g0.7g2g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g400g480kcal108g76g2g0g
Sipuli (kuorittu)667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1334g1015kcal25.1g206.7g2.7g13.3g
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g667g734kcal20g21.3g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13984g13003kcal1114.2g839.4g623.6g111.2g
Valittu annoskoko6992g6502kcal557.1g419.7g311.8g55.6g
Annoskoko puolitettuna3496g3251kcal278.6g209.9g155.9g27.8g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142