KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Flora culinesse0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka (Pirkka)1.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g28kcal1g4.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko7g14kcal0.5g2.2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g200kcal7.1g31.4g4.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584