Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2.1g2.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 3%0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.8g1.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5.8g8.7g1.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449