Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki3g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Edam 24% (Arla)1.8g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal2.2g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal1.1g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal15.9g4.3g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577