Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1.2g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Auringonkukansiemen 1g6.2kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4.2kcal0.2g0g0.4g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.5g0.3kcal0.1g0g0g0.4g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g0.6g3kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g37kcal2g1.2g2.6g1.8g
Valittu annoskoko7g19kcal1g0.6g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.5g0.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g275kcal14.7g8.8g19.1g13.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415