Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g3.2g18kcal0.3g1g1.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g2.5g15kcal0.5g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g75kcal1.6g2.4g6.2g0g
Valittu annoskoko7g37kcal0.8g1.2g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g19kcal0.4g0.6g1.6g0g
Arvot/100g100g542kcal11.6g17.4g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104