Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.9g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli0.6g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.2g1.2g1g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g138kcal8.5g8.5g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689