Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu0.9g2.7kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1.4g3.3kcal0.2g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Valkoviini kuiva 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g30kcal0.8g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko7g15kcal0.4g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g219kcal5.8g20.3g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979