Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruisjauho Pirkka3.5g11kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal0.8g4.4g0.6g1g
Valittu annoskoko7g14kcal0.4g2.2g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g194kcal5.7g31.4g4.3g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432