Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2.3g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1.2g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal1g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.5g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g66kcal7g4.2g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706