Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2.3g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska 2.9g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.6g4.3g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570