Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g2.8g6.9kcal0.3g0.2g0.5g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.9g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal1g0.8g2g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.5g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g176kcal7.1g5.7g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523