Peruna-kikihernecurry

Kuori ja lohko perunat ja hienonna kuoritut sipulit.

Höyrytä tai keitä perunat kovan kypsiksi.

Hauduta sipulia, inkivääriä ja valkosipulia (sekä chiliä) muutaman minuutin ajan öljyssä paksupohjaisessa kattilassa.

Lisää juustokumina, korianteri, paprika, kurkuma ja kikherneet.

Hauduta muutama minuutti.

Lisää ananasmehu, keitetyt perunat, garam masala ja herneet.

Hauduta viitisen minuuttia.

Mausta suolalla, sitruunamehulla ja tuoreella korianterilla.

Vinkki:
Voit lisätä curryyn halutessasi turkkilaista jogurttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Ananasmehu (2dl)0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g10kcal0.4g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.9g10g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156337