Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)3.5g8.4kcal0.3g1.8g0g0.1g
Pesto (Pirkka)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal0.8g3.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.4g1.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal5.7g27.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484