Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.2g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g11kcal0.8g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g79kcal5.6g2.8g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049