Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2.1g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%1g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.8g2.2kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g26kcal1.4g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.7g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g186kcal9.9g11.3g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662