Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g85kcal4.2g2.8g5.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996