Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g2.2g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Pinaatti 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g14kcal0.6g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g7kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal4.4g13.2g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284