Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 2.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.4g4.3g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714