Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvikäristys1.5g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g8kcal0.6g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4.2g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799