Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal1g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.5g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g86kcal7g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752