Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1.6g1.7kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0.1g
Tonnikala vedessä 1.6g1.6kcal0.4g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1.4g2g1g0.4g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g154kcal9.7g13.9g6.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047