Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1.5g5kcal0.2g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1.2g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g11kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g154kcal8.5g16.9g4.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786