Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, Valio arkijuusto0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g16kcal1.2g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.4g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712