Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1.2g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g22kcal1.6g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.8g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g152kcal11.3g1.4g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206