Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.2g1g1g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.6g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g138kcal8.3g6.9g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777