Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1g4kcal0g1g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3g11kcal0.2g1.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g32kcal0.4g5.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g16kcal0.2g2.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal2.8g36.6g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847